Kontakt nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.
 • Allan Vadskjær Severinsen

    Nyt job 24. nov. 2016
  Allan Vadskjær Severinsen
  Bankdata - Allan Vadskjær Severinsen er ny underdirektør i Bankdata.

  Han kommer fra en stilling som direktør for digital udvikling i Dansk Supermarked og har derudover mange års erfaring som ansvarlig for flere af Danske Banks it-løsninger, bl.a. Mobilepay.

  Allan Vadskjær Severinsen er 46 år og har en kandidatgrad i datalogi fra Aarhus Universitet og en HD i informationsteknologi og økonomi.

  I Bankdata får han ansvaret for selvbetjeningsområdet, der bl.a. omfatter Netbank, Mobilbank og hjemmesider.
 • Jonas Stenderup-Larsen

    Nyt job 23. nov. 2016
  Jonas Stenderup-Larsen
  JLT Risk Solutions - Jonas Stenderup-Larsen er ansat i forsikringsmæglervirksomheden JLT Risk Solutions Denmark.

  Han har en kandidatgrad fra Copenhagen Business School fra 2007 og en baggrund fra uddannelsesinstitutionen Forsikringsakademiet.

  Senest kommer han fra en stilling hos forsikringsvirksomheden Aon som ansvarsspecialist.

  Hos JLT skal Jonas Stenderup-Larsen primært rådgive virksomheder om ansvarsrelaterede risici.
 • Annette Nørskov

    Nyt job 23. nov. 2016
  Annette Nørskov
  Sydbank - Annette Nørskov, 40 år, er ansat som private banker i Sydbanks Private Banking- afdeling i Aarhus.

  Hun er uddannet HD i ledelse og har tidligere arbejdet som souschef for realkreditinstituttet Realkredit Danmark og som private banker for Danske Bank i København.
 • Jeanette Holm

    Udnævnelse 9. nov. 2016
  Jeanette Holm
  BRFkredit - Jeanette Holm, 51 år, er udnævnt til erhvervschef i BRFkredit, hvor hun har beskæftiget sig med realkreditfinansiering i mere end 20 år og senest kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver.

 • Christina Gordon Stephansen

    Nyt job 1. nov. 2016
  Christina Gordon Stephansen
  Industriens Pension - Christina Gordon Stephansen, 30 år, er pr. 1. november ansat i en ny stilling som ESG-manager i Industriens Pension. Her skal hun i afdelingen for noterede investeringer arbejde med etik og ansvarlighed på investeringsområdet.

  Christina Gordon Stephansen kommer fra en stilling som chefkonsulent i brancheorganisationen Forsikring & Pension, hvor hun har arbejdet siden 2008. Hun er uddannet på Københavns Universitet og har en kandidatgrad i økonomi (cand.polit).
 • Tina Kruse Nielsen

    Nyt job 1. nov. 2016
  Tina Kruse Nielsen
  Industriens Pension - Tina Kruse Nielsen, 46 år, er pr. 1. november ansat i en ny stilling som asset manager for porteføljen af danske ejendomme i Industriens Pension.

  Hun kommer fra en stilling som asset manager og kundechef i Datea og har tidligere arbejdet i bl.a. PFA Ejendomme, Skanska Øresund A/S og De Forende Ejendomsselskaber A/S. Tina Kruse Nielsen er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.
 • Jette Pihl Jensen

    Nyt job 1. nov. 2016
  Jette Pihl Jensen
  Forca - Jette Pihl Jensen, 45 år, er ansat som økonomichef i Forca, det fælles serviceselskab for pensionssektoren og relaterede brancher.

  Hun har diplomuddannelser inden for regnskab, økonomistyring, organisation og ledelse og kommer fra en stilling som director i revisionsvirksomheden Deloitte, hvor hun havde ansvaret for at udvikle Deloittes rådgivningsydelser. Tidligere har hun arbejdet som revisor i Tryg Forsikring.

  Jette Pihl Jensen får i sin nye stilling ansvaret for udvikling af økonomi- og regnskabsfunktionen og regnskabsmæssige services i sammenhæng med Forcas øvrige medlems-, fonds- aktuar-, it- og udviklingsrelaterede services og for den løbende dialog og sparring med eksisterende kunder.
 • Nina Groth

    Nyt job 1. nov. 2016
  Nina Groth
  PFA Pension - Nina Groth, 46 år, bliver fra januar 2017 direktør for området Kunde- & Pensionsservice i PFA Pension.

  Hun er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som underdirektør, head of retail operations Denmark hos Nordea.

  Nina Groth har arbejdet hos Nordea i 19 år, heraf 15 år med lederroller inden for operations, kundeleverancer, optimering og automatisering og har i flere sammenhænge arbejdet med og haft ansvar for håndtering af compliance.

 • Carsten Larsen

    Nyt job 26. okt. 2016
  Carsten Larsen
  Danske Bank - Carsten Larsen er udnævnt til underdirektør i Danske Bank.

  Efter 11 år som udstationeret i bankens afdeling i Hamborg med ansvaret for corporate banking vendte han i 2008 tilbage til Danmark til et job i debt capital markets, hvor han primært beskæftigede sig med obligationsudstedelser for virksomheder.

  Siden 2009 har Carsten Larsen arbejdet i international banking som senior client executive med ansvaret for en række af bankens internationale storkunder i Centraleuropa med særligt fokus på Tyskland, Østrig og Schweiz.
 • Lars Bechmann

    Nyt job 25. okt. 2016
  Lars Bechmann
  Sydbank - Lars Bechmann, 49 år, er ansat som investeringsrådgiver hos Sydbanks private banking-afdeling på Store Torv i Aarhus.

  Han kommer fra en stilling som formuechef i Djurslands Bank. Arbejdsopgaverne vil koncentrere sig omkring investeringsrådgivning af bankens mest formuende kunder under Sydbanks private banking-koncept.

Nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.