Kontakt nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.
 • Niclas Faurby

    Udnævnelse 19. jan. 2017
  Niclas Faurby
  Aros Capital Partners - Niclas Faurby, 28 år, er udnævnt til partner i kapitalforvalter- og rådgivervirksomheden Aros Capital Partners, hvor han kommer fra en stilling som regionsansvarlig for Sjælland og Hovedstaden.

  Niclas Faurby har igennem de sidste 10 år arbejdet med værdiskabelse og rådgivning i den finansielle sektor. Tidligere har Niclas Faurby arbejdet i Nordea, hvor han er uddannet og senere i Sydbank med fokus på erhvervskunder. Desuden er han certificeret af Finanstilsynet.
 • Middelfart Sparekasse

    Nyt job 17. jan. 2017
  Middelfart Sparekasse
  Middelfart Sparekasse - Jan Lage Hjarsbech, 38 år, er ansat som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia.

  Han har været i branchen i 16 år siden elevtiden i Jyske Bank, heraf ni år i tilsvarende job bl.a. i Spar Nord i Fredericia.
 • Ellen Annette Jeppesen

    Nyt job 17. jan. 2017
  Ellen Annette Jeppesen
  Middelfart Sparekasse - Ellen Annette Jeppesen, 53 år, er ansat som erhvervsmedarbejder i Middelfart Sparekasses afdeling i Horsens.

  Hun er uddannet i daværende Horsens Landbobank. Siden 2007 har hun arbejdet som erhvervsmedarbejder i Spar Nord i Horsens.
 • Casper Ørsted

    Nyt job 16. jan. 2017
  Casper Ørsted
  Pensionsgruppen - Casper Ørsted, 37 år, er ansat som chefkonsulent i pensionsvirksomheden Pensionsgruppen.

  De seneste 12 år har han arbejdet i mediehuset Horsens Folkeblad, hvor han kommer fra en ledende stilling som bl.a. salgschef. Han har et lokalt kendskab og har arbejdet i flere år med B2B-salg.

  Casper Ørsteds funktion bliver med udgangspunkt i sit netværk at sikre en øget tilgang af virksomheder i Jylland samt servicere eksisterende samarbejdspartnere i hele Danmark.
 • Tom Dibbern

    Nyt job 30. dec. 2016
  Tom Dibbern
  Banknordik - Tom Dibbern er pr. 1. december ansat som filialleder i Banknordik i rådgivningsfilialen i Dragør.

  Tom Dibbern er 37 år og kommer fra en stilling som filialchef i Sydbank – hvor han har haft sit virke i de seneste 10 år. Han har en mangeårig erfaring fra den finansielle sektor – suppleret med en HD i organisation og ledelse.
 • Henrik Junker Mortensen

    Nyt job 30. dec. 2016
  Henrik Junker Mortensen
  Söderberg & Partners - Henrik Junker Mortensen, 40 år, er ansat som forsikringsmægler i Söderberg & Partners.

  Han er uddannet ved Forsikringsakademiet og har arbejdet 21 år i forsikringsbranchen. Han har de seneste 17 år arbejdet hos forsikringsmæglervirksomheden Willis, de sidste syv år som partner med særligt fokus på forsikringsrådgivning til boligselskaber, større ejendomsadministrationer, pensionskasser samt ejer- og andelsboligforeninger.

  Henrik Junker Mortensen skal styrke og udvikle Söderberg & Partners' ejendomsportefølje.
 • Thorkil Nielsen

    Møns Bank 12. dec. 2016
  Thorkil Nielsen
  Møns Bank - Thorkil Nielsen er pr. 1. december ansat som ansvarlig for compliance og risiko i Møns Bank.

  Han er 59 år og har arbejdet som revisionschef i tre pengeinstitutter og det seneste år i revisionsfirmaet Timegruppen.

 • Ole Stensgaard

    Nyt job 7. dec. 2016
  Ole Stensgaard
  Dansk Formue- og Investeringspleje - Ole Stensgaard er ansat som formuerådgiver hos Dansk Formue- og Investeringspleje.

  Ole Stensgaard, 46 år, har en HD i finansiering fra Copenhagen Business School. Desuden er han certificeret inden for investeringsområdet.

  Gennem 24 år i Danske Bank har han beskæftiget sig med private banking og wealth management.

 • Leif Lind Simonsen

    Nyt job 29. nov. 2016
  Leif Lind Simonsen
  Spar Nord Bank - Leif Lind Simonsen er netop tiltrådt som afdelingsdirektør i Spar Nord med ansvar for bankens kommunikationsafdeling og direktionssekretariat.

  Leif Lind Simonsen har i en kort periode udfyldt rollen som kommunikations- og marketingchef i revisionsfirmaet Beierholm, og før da var han ansat som pressechef og leder af kommunikationsafdelingen i netop Spar Nord.

  Leif Lind Simonsen, 35 år, er uddannet cand.mag. i kommunikation ved Aalborg Universitet og er desuden i gang med en 2-årig MBA – ligeledes ved Aalborg Universitet.

 • Jonas Stubkjær

    Udnævnelse 29. nov. 2016
  Jonas Stubkjær
  Pensam - Jonas Stubkjær, 37 år, er udnævnt til kundedirektør i pensionsselskabet Pensam, hvor han kommer fra en intern stilling som strategichef.

  Jonas Stubkjær har gennem ti år arbejdet med strategisk rådgivning og forretningsudvikling, bl.a. i Codan og Deloitte, hvor han har gennemført flere udviklingsprojekter i forhold til kunde- og markedssegmentering.

  Som strategichef i Pensam har Jonas Stubkjær senest været arbejdet med udviklingen af Pensams nye strategi for 2020, som han nu skal stå i spidsen for at udrulle på kundeområdet.

Nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.