Trump vil have del af æren for amerikansk kæmpebanks superår
USA's præsident Donald Trump mener, at den amerikanske bank JPMorgan bør takke ham for den historiske høje indtjening, banken kunne præsentere i 2019.
Foto: Saul Loeb/AFP/Ritzau Scanpix
Finans Af
I kølvandet på USA's forventede handelsaftale med Kina, har landets præsident Donald Trump været i medierne for at takke landets store virksomheder for deres indsats.

Men da takketalen kom til banksektoren og landets største bank, JPMorgan Chase, ville Donald Trump til gengæld have et "tak" tilbage. Det skriver Bloomberg.

"Vil du i det mindste sige "tak hr. præsident?" Sådan lød spørgsmålet ifølge Bloomberg til chefen for JPMorgans afdeling for velhavende kunder, Mary Erdoes.

JPMorgan har nemlig haft sit bedste år for indtjening nogensinde i 2019 - og for nogen amerikansk bank i det hele taget. Et resultat som er blevet til på baggrund af den lovgivning og deregulering, som Donald Trump og USA's regering har stået for, mener præsidenten.

"Jeg har fået en masse bankfolk til at se rigtig godt ud. Men i (JPMorgan red.) gør et fantastisk stykke arbejde," udtalte præsidenten, ifølge mediet.

Forsiden lige nu


Børsen anbefaler