Exchef i Danske Bank: Jeg havde intet at gøre med Flexinvest-produktet
Foto: Jacob Gronholt-Pedersen / Reuters / Ritzau Scanpix
Mybanker-direktør og tidligere global chef for Private Wealth Management i Danske Bank Marlene Nørgaard slår over for branchemediet Finanswatch fast, at hun intet har haft at gøre med Danske Banks kritiserede Flexinvest Fri-produkt. 

Det sker, efter at Ritzau Finans fredag kunne fortælle, at der kan være hele seks påbud på vej fra Finanstilsynet til Danske Bank for at have gennemført gebyrforhøjelser på Flexinvest-produktet velvidende, at tusindvis af kunder herefter måtte forvente at få et negativt afkast på deres investering.

I en af artiklerne nævnes Marlene Nørgaard som en af de chefer, der har forladt Danske Banks Wealth Management efter gebyrsagen.

- Jeg er ked af, at mit navn er blevet draget ind i en artikel fra Ritzau Finans om Danske Banks gebyrsag, for jeg har hele tiden abonneret på synspunktet om, at man skal opføre sig ordentligt, siger hun til Finanswatch.

Hun fremhæver, at hun aldrig har set eller hørt om de problemer, der var forbundet med gebyrforhøjelsen på Flexinvest Fri-produktet, der hørte under afdelingen personal banking og ikke private banking, som Marlene Nørgaard havde ansvaret for.

- Jeg har aldrig nogensinde haft noget med produktet at gøre eller beslutninger omkring det, hverken salg eller prissætning, og de beslutninger, der måtte være taget i personal banking, har ikke været på mit bord, i og med at jeg alene har haft ansvaret for private banking," siger hun til Finanswatch.
/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display