Goldman Sachs: Højere indtægter kravlede ikke med på bunden
Foto: Ritzau Scanpix/Arkiv
Finans Af
Indtægterne fra aktiehandel, som er et vigtigt område for den amerikanske storbank Goldman Sachs, klarede sig bedre end analytikerne havde ventet i andet kvartal. Men selv om de samlede indtægter også steg en smule, bevægede de sig ikke med ned på bundlinjen i regnskabet for kvartalet.

Det skriver Bloomberg News.

På bundlinjen præsenterede den New York-baserede bank et overskud på 5,81 dollar per aktie mod 5,98 dollar per aktie samme periode sidste år. Det var dog en del bedre end analytikerne havde forudset, da de ventede et overskud per aktie på 4,93 dollar.

Selv om overskuddet var svagere end samme kvartal sidste år, tager investorerne godt imod den højere end ventet bundlinje. Aktien stiger 0,9 pct. i det amerikanske formarked.

Indtægterne fra aktiehandel landede på 2,01 mia. dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet 1,79 mia. dollar. Nettoindtægterne landede på 9,46 mia. dollar, hvilket var en forbedring på 0,6 pct. i forhold til samme kvartal sidste år.

Investeringsaktiviteterne haltede bagefter i forhold til andet kvartal sidste år, da der var en tilbagegang på 8,9 pct. til 1,86 mia. dollar. Det ramte stadig over analytikernes estimater, hvor der var spået om indtægter på 1,83 mia. dollar.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display