Danske Bank: Velhaverkunders tilfredshed i frit fald
Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Finans Af
De rige kunders tilfredshed med Danske Bank er i frit fald, viser en rundspørge fra Voxmeter. Danske Bank falder fra en andenplads til en femteplads på ranglisten, når de rige kunder skal vælge velhaverbank, og Danske Banks imagescore er faldet til det laveste niveau i fire år i kølvandet af hvidvaskskandalen.

Det skriver Finans.

"Danske Banks rige kunder straffer banken hårdere end de almindelige kunder relativt set. Det er ikke, fordi bankens produkter eller service isoleret set er blevet dårligere, men når Danske Bank er afsender, har kunderne mindre tillid til produkterne," siger administrerende direktør i Voxmeter, Christian Stjer, til Finans.

Lars Ellehave-Andersen, direktør for Danske Banks velhaverkunder i Danmark, er ked af tilbagegangen.

"Der ligger på såvel koncernniveau som hos Private Banking et stort arbejde foran os for at genskabe tilliden til Danske Bank ved blandt andet hver dag at gøre en positiv forskel for kunderne," siger direktøren til Finans.

Jyske Bank topper ranglisten med Spar Nord på anden pladsen og Nykredit på tredje. Sydbank ligger også over Danske Bank, mens Nordea slutter feltet af på sjettepladsen.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu


Børsen anbefaler