Finans Af
Investorerne er for utålmodige i forhold til vores resultater, lyder det fra topchefen i Nordea, Casper von Koskull, som langer ud efter aktiemarkederne.

Det skriver Berlingske Business.

Nordeas regnskab for 4. kvartal blev sidste år mødt med skepsis fra en række investorer, der ikke mener, at det går stærkt nok med resultaterne. Det har tirsdag fået Casper von Koskull til at gå i rette med aktionærerne, som han mener, er for utålmodige. Han understreger, at Nordeas forretning er på rette spor med gode udsigter til indtjening.

- Når vi ser på 2019, er det min klare ambition, at vi skal have en stigende indtjening og reduceret omkostningerne. Kapitalforvaltningen er et af de afgørende punkter for, at Nordea får en bedre indtjening, siger Casper von Koskull til Berlingske Business.

Troen på at Nordea er på vej i den rigtige retning understreges da også af, at Casper von Koskull har købt aktier for lidt over 13 mio. kr. i selskabet.

I løbet af de seneste år har banken arbejdet på at sænke omkostningerne og effektivisere organisationen ved blandt andet at skære i medarbejderstaben. Dertil flyttede banken sidste år sit hovedkvarter fra Stockholm til Helsinki for at blive en del af den europæiske bankunion, skriver avisen.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display