London-fond henter Nordeas tidligere corporate finance-chef som rådgiver
Harald Grøn var tidligere chef for Nordeas corporate finance-afdeling.
Foto: Simone Astrid Pedersen/Arkiv
Finans Af
Rettet kl. 14.56. Se rettelse i bunden - Nordeas tidligere chef for corporate finance Harald Grøn rykker nu til den London-baserede fond Intermediate Capital Group (ICG), hvor han får en rolle som rådgiver. 

Det skriver Inside Business.

På Harald Grøns Linkedin-profil fremgår det, at han fra februar 2019 er "senior adviser" for ICG. Ifølge Inside Business bliver hans opgave at finde nye investeringer, der både kan være i gæld og aktiver.

For et år siden lancerede ICG sin seneste fond på lidt over 30 mia. kr., hvoraf omkring en femtedel er øremærket til investeringer i de nordiske lande, skriver mediet. 

I forbindelse med en omrokering i ledelsen i november 2017 stoppede Harald Grøn i Nordeas corporate finance-afdeling, hvor i mere end syv år havde været chef, først for den danske afdeling og siden de nordiske corporate finance-aktiviteter. 

Før det har han arbejdet 13 år i den svenske storbank SEB's corporate finance-afdeling og i PWC's corporate finance-afdeling. 

Rettelse: 
Tidligere fremgik det, at Harald Grøn får ansvaret for ICG's nordiske aktiviteter, men han får en rolle som rådgiver for fonden. 


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display