Mybanker skifter igen direktør og sætter tidligere Danske Bank-profil i spidsen
Marlene Nørgaard Carolus begynder som adm. direktør i Mybanker 1. januar 2019.
Foto: Arkivfoto: Steven Achiam
Finans Af
Marlene Nørgaard Carolus bliver ny adm. direktør i Mybanker, det oplyser Mybanker.

Marlene Nørgaard Carolus begynder 1. januar 2019 og kommer fra en stilling som global chef for Private Wealth Management i Danske Bank, hvor hun har været ansat i syv år. Men da chefen for Danske Banks Wealth Management, Jacob Aarup Andersen, i april ville sætte sit eget hold, fik Marlene Nørgaard Carolus tilbudt en anden stilling, som hun takkede nej til.

Nu har hun efter lidt over et halvt år valgt at sige ja til en post, hvor hun bliver bindeleddet mellem en i øjeblikket stærkt udskældt finanssektor og danskere, der leder efter bedre bankforhold.

"Når man får mulighed for at få et perfekt fit, så tager man den mulighed," siger Marlene Nørgaard Carolus, der glæder sig til at udvikle Mybankers forretning med den tidligere ledelse og nuværende bestyrelse.

Hun er fra øverste hylde

Bestyrelsesformand John Norden, der har været med til at stifte Mybanker i 2000, er tydeligvis stolt af ansættelsen.

"Jeg har altid set Marlene som en dygtig og kompetent person, der er vellidt. Hun er fra øverste hylde, så derfor er vi super stolte og glade for, at hun vil være med til at føre Mybanker videre," siger John Norden, der forventer, at den nye adm. direktørs interesse for private banking og velhaversegmentet kan føre til produktudvikling i Mybanker.

Mybanker oplyser, at man har ca. 200.000 besøgende per måned, at Mybanker formidler tilbud på ind- og udlån på ca. 60 mia. kr. pr. år, og at otte ud af ti kunder hos Mybanker kan spare penge på et bankskifte.

Så selvom der har været flere udskiftninger på direktørposten på ganske få år, er John Norden ikke nervøs. John Norden slap selv direktørposten i Mybanker i 2017, hvor medstifter Nikolaj Hendriksen sammen med Morten Westergaard overtog stillingen.

"Det var både godt og mindre godt. Mybanker er vokset pænt siden, men jeg må bare sige, at når sådan en mulighed, som Marlene udgjorde, pludselig opstår, så svarer det til at have et hus i et plan, og få tilbudt at skifte det ud med et i tre plan. Det var et tilbud, der var for godt at sige nej tak til," siger John Norden.

Marlene Nørgaard Carolus er uddannet børsmægler og har 32 års erfaring fra finanssektoren, hvor hun bl.a. har arbejdet som private banking-strategi i Nordea og været direktør i LD Markets.Forsiden lige nu


Børsen anbefaler