Ingen vej tilbage for JPMorgans brexit-planer
Foto: Eric Thayer/Reuters/Ritzau Scanpix
Finans Af
Der er ingen vej tilbage for den amerikanske bankkoncern JPMorgans brexit-planer. Op til 4000 ansatte kan blive overflyttet i tilfælde af et "no deal"-brexit.

Det skriver The Independent.

Mark Garvin, der er næstformand for JPMorgans selskabs- og investeringsafdeling, har oplyst til det britiske underhus' finanskomité, at bankens planer fra august 2016 om at udflytte sine aktiviteter er godt undervejs.

- Vi er nu i fuld eksekveringstilstand. Vi er rent faktisk i de meget avancerede eksekveringsfaser. Et antal af disse initiativer er allerede under afvikling, og i mange af de tilfælde er der ingen vej tilbage - det kommer til at ske, sagde Mark Garvin til parlamentsmedlemmerne ifølge The Independent.

I tilfælde af en udflytning vil banken flytte sine aktiviteter til Luxembourg, hvor den samtidig vil fusionere med sin afdeling for europæisk formueforvaltning.

Selv om JPMorgan estimerer, at mindst 4000 ansatte kan blive flyttet, mener Mark Garvin, at det reelle tal afhænger af en eventuel brexit-aftale. Næstformanden forklarer til The Independent, at det er et muligt scenarie, der kan forværres eller afbødes afhængigt af en potentiel brexit-aftale.

På trods af joboverflytningerne var Mark Garvins retorik om påvirkningen af et dårligt brexit for banken mild, og han fortalte, at JPMorgan har oplevet det, der var værre.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display