Ny direktør i Danica Pension
Ole Krogh Petersen overtager posten som adm. direktør i Danica Pension efter Per Klitgård
Foto: PR
Ole Krogh Petersen afløser Per Klitgård som adm. direktør i Danica Pension. Han tiltræder efter planen 1. oktober i år. 

Det oplyser Danske bank her til morgen i forbindelse med deres regnskab.  

"Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Danica Pension, og jeg ser det som min vigtigste opgave, at vi fortsætter udviklingen i retning af at blive endnu mere kundefokuseret og dermed skabe værdi og tryghed for vores kunder. Danica Pension skal levere et af markedets bedste afkast, fortsætte udviklingen på healthcare-området og gøre pension relevant og trygt for vores kunder," udtaler Ole Krogh Petersen i en pressemeddelelse. 

Banken oplyser, at Per Klitgård indtræder i Danica Pensions bestyrelse. Han vil derudover som tilknyttet konsulent fortsætte arbejdet med sammenlægningen af SEB Pension i Danmark og Danica Pension fra 1. oktober og året ud. 

"Opgaven med at gøre Danica Pension klar til fremtiden, som fik mig til at takke ja til jobbet for syv år siden, er fuldført. Så nu hvor købet af SEB Pension i Danmark er færdiggjort, og vi er godt i gang med integrationen, synes jeg, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe," udtaler Per Klitgård.

Han fortsætter: 

"Jeg har i løbet af årene haft glæden af at arbejde sammen med mange dygtige og dedikerede kolleger, og beslutningen er derfor taget med lige dele glæde og vemod. Jeg ser dog frem til fortsat at spille en rolle i Danica Pension". 

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display