Totalkredit udvider toppen - henter eks-chef fra Danske Bank
Billede fra rentetilpasningsauktion ved Totalkredit, hvor renten på F1-lån blev fastsat for næste periode fra 1. januar 2018.
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
Finans Af
Fra oktober får Totalkredit-direktør Camilla Holm selskab i direktionen. Det bliver Jan Schmidt, der senest har været head of market areas i Danske Banks personal banking-enhed. 

"Jeg glæder mig til at få Jan med på holdet. Jan har gennem hele sin karriere haft kunderne i fokus og har med sine gode samarbejdsevner skabt imponerende resultater. Han vil både fagligt og personligt komme til at passe godt ind i Totalkredit, og jeg ser frem til at byde Jan velkommen i teamet og i Totalkredit-partnerskabet," udtaler Camilla Holm, der er adm. direktør. 

Jan Schmidt får titlen "direktør". 

"Vi er glade for, at en kapacitet som Jan har takket ja til at blive en del af Totalkredit. Med Camilla og Jan i direktionen har vi nu sat et kompetent hold, der kan løfte Totalkredit og fortsætte det stærke samarbejde med pengeinstitutterne i Totalkredit," udtaler Michael Rasmussen, bestyrelsesformand for Totalkredit og koncernchef i moderselskabet Nykredit. 

I forbindelse med sin 60 års fødselsdag i april stoppede Troels Bülow-Olsen som Totalkredit-direktør efter 29 år. Han var med til at starte realkreditselskabet i 1990 og havde været direktør siden 2007. 

Totalkredit, der er et partnerskab mellem 60 banker, har 700.000 kunder og realkreditudlån for over 600 mia. kr. 

Selskabet blev i slutningen af april idømt en bøde af Østre Landsret på 3 mio. kr. for vildledning af kunderne i markedsføringen.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display