Well Fargo overrasker positivt med stigende indtjening
Foto: Chris Helgren/Reuters/Ritzau Scanpix
Finans Af
Den amerikanske storbank Wells Fargos indtægter faldt til 21,9 mia. dollar i første kvartal af i år. Sidste år i samme periode landede det tal på 22,3 milliarder dollar.

Indtjeningen per aktie landede på 1,12 dollar, viser regnskabet, hvilket var højere end året før, hvor indtjeningen per aktie var 1,03 dollar. Samtidig slog banken analytikerne på Wall Streets forventninger om en indtjening på 1,06 dollar per aktie.

Wells Fargo havde i kvartalet renteindtægter på 12,2 mia. dollar, hvilket er 86 mio. dollar lavere end samme periode sidste år. Rentemarginen skuffer en smule, da den lander på 2,84 pct., hvilket er lavere end de 2,88 pct., der var ventet af analytikerne ifølge Bloomberg News.

Wells Fargo skriver i regnskabet, at tallene kan ændre sig, da banken i øjeblikket har en sag kørende med amerikanske myndigheder omkring bankens risikostyring og dens tidligere involvering i svindel med nogle bilforsikringer.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display