Finans Af
JPMorgans administrerende direktør, Jamie Dimon, mener, at storbankens årlige møde med aktionærerne er "fuldstændig spild af tid".

Det skriver Financial Times.

- Møder med aktionærerne er blevet fuldstændig spild af tid. Lad os bare kalde det, hvad det er. Møderne er en joke, der er blevet overtaget af folk med politiske interesser, som ikke er interesseret i selskabets fremtid, sagde Jamie Dimon tirsdag ved de amerikanske bankers årlige investordag, ifølge Financial Times.

Han ser en tendens til, at flere køber en mindre portion aktier i bytte for adgang til møderne.

Meldingen kommer, halvandet år efter at Jamie Dimon fik ørerne i maskinen i Delaware, hvor flere aktionærer stillede spørgsmålstegn ved storbankens finansiering af private fængsler i USA samt topchefens rolle i præsident Donald Trumps såkaldte forretningsudvalg, der dog aldrig blev til noget.

Flere demonstranter tog plads uden for mødet ved JPMorgans hovedkvarter i New York. Deres protester lader dog til ikke at have den store effekt.

Ved tirsdagens møde slog JPMorgans topchef fast, at banken fortsat vil "arbejde for lokalbefolkningen", som den blandt andet har gjort med en række sociale projekter i Detroit.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display