Mobilepay vil vinde Finland: Går i samarbejde med finsk butikskæmpe
Foto: PR
Finans Af
Mobilepay vil sætte sig på mobilbetalingsmarkedet i Finland og laver derfor et samarbejde med den finske butiksgigant S Group og koncernens bank S-Bank.  

Det betyder, at finnerne fra efteråret vil kunne betale mobilt i 1000 dagligvarebutikker, og planen er, at mobilbetalingsløsningen skal udbredes til yderligere 600 butikker, bl.a. restauranter, hoteller og benzinstationer. 

Samtidig vil Mobilepay oprette et datterselskab i Finland.

"Vores nye samarbejde med S Group og S-Bank er en gennembrud for mobile betalinger i Finland. Det vil bidrage til endnu hurtigere vækst for Mobilepay i 2018. Over de næste få år er det vores mål at blive en "must have"-løsning for alle finske forretninger og forbrugere på tværs af alle betalingsløsninger," udtaler Mark Wraa-Hansen, adm. direktør i Mobilepay, i en pressemeddelelse. 

Derudover kan både S-Banks og andre bankers såkaldte bonusbetalingskort lægges ind i Mobilepay, så kunderne også får bonus, når de handler mobilt. 

"Den nye betalingsløsning vil muliggøre betaling og akkumulering af bonussen enkelt. Finske kunder betaler mere end 1,5 mio. gange om dagen i S Groups butikker. Eftersom Mobilepay virker til alle smartphones og kort fra alle banker, tilbyder denne løsning grundlaget for en sand revolution inden for mobilbetaling," udtaler Jari Annala, finansdirektør i S Group og bestyrelsesformand i S-Bank. 

I oktober sidste år lukkede Mobilepay i Norge, efter Nordea skrottede den danske betalingsløsning og tilsluttede sig norske Vipps, der var Mobilepays største norske rival.

I Danmark og Finland har Mobilepay ca 4,2 mio. brugere, mens Vipps har ca. 2,6 mio. brugere og svenske Swish har ca. 6 mio. brugere.

Sidste år blev 100 mio. euro overført via Mobilepay i Finland fordelt på 3,8 mio. transaktioner, lyder det i pressemeddelelsen. 

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display