Topdanmark klar med Sagilds afløser: Henter ny topchef internt
Foto: PR-foto
Finans Af
Forsikringskæmpen Topdanmark er nu klar med Christian Sagilds efterfølger på topchef-posten, og det er en intern kandidat, der sætter sig på topposten.

Det bliver Peter Hermann, der kommer fra en stilling som adm. direktør for Topdanmark Livsforsikring, der bliver ny adm. direktør i forsikringsselskabet. 

"Topdanmarks strategi er - uændret - at være et værdiskabende selskab på det danske skade- og livsforsikringsmarked. Det bliver Peter Hermanns opgave at videreudvikle den digitale forandringsproces, vi har iværksat med henblik på at blive endnu mere effektive og konkurrencedygtige," udtaler bestyrelsesformand Torbjörn Magnusson i en meddelelse. 

Samtidig med, at Peter Hermann udnævnes som adm. direktør meddeler Topdanmark, at Marianne Wier træder ud af direktionen og stopper i selskabet. 

Det betyder, at direktionen nu består af Peter Hermann, Lars Thykier og Brian Rothemejer Jacobsen. 

44-årige Peter Hermann har været adm. direktør i Topdanmark Livsforsikring siden 2016, hvor han kom fra PFA. 

"Jeg ser frem til - sammen med den øvrige direktion - at sætte mit præg på den fremtidige udvikling af Topdanmark. Vi skal fortsat blive mere digitale, udbygge konkurrencekraften og udvikle og tilbyde kundevenlige løsninger, så kunderne hurtigt, nemt og enkelt får løst deres henvendelse eller problem," udtaler Peter Hermann i meddelelsen. 

Christian Sagild stoppede offcielt ved årsskiftet og indtil en ny topchef var på plads fik finansdirektør Lars Thykier roret som adm. direktør sideløbende med sit job som finansdirektør. 

Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display