DAB afskediger 26 i forbindelse med sammenlægninger af filialer
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Finans Af
Danske Andelskassers Bank (DAB) har sagt farvel til 26 medarbejdere i forbindelse med organisationsændringer, skriver banken torsdag i en pressemeddelelse.

Heri bliver det forklaret, at der i den kommende tid skal hentes nye kompetencer ind, og at de sammen med bankens nuværende medarbejdere skal være med til at indfri bankens målsætninger.

- Som bank skal vi blive ved med at udvikle os for at stå stærkt fremadrettet, så vi fortsat kan være et attraktivt tilbud for vores kunder. Når vi kigger i krystalkuglen, peger samfundsudviklingen på stærkere konkurrence, øget regulering og digitalisering samt yderligere pres på omkostningerne.

- Det betyder, at det fortsat er nødvendigt med effektiviseringer, mens vi samtidig har stort fokus på at hæve indtjeningen. På den måde er banken optimalt rustet til fremtidens muligheder og udfordringer og dermed gearet til yderligere vækst og udvikling, for eksempel i form af etablering af nye filialer, siger Jan Pedersen, administrerende direktør i DAB, i pressemeddelelsen.

I løbet af februar lægger banken sine filialer i Hammershøj, Bramming og Augustenborg sammen med filialerne i henholdsvis Viborg, Ribe og Sønderborg for at skabe "større og mere konkurrencedygtige enheder med betydelig lokal styrke og bedre udviklings- og sparringsmuligheder for medarbejderne".

Jan Pedersen fortæller, at de større enheder vil betyde, at nogle af de administrative opgaver kan håndteres mere smidigt, hvilket frigør tid til kundemøder og rådgivning af kunder.

I meddelelsen fra DAB fremgår det, at banken har cirka 325 medarbejdere.

/ritzau/FINANS


Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display