Danica sætter nyt hold efter SEB-opkøb: Sender supersælger til Norge
Lars Ellehave-Andersen sendes nu tilbage til Danicas datterselskab i Norge.
Foto: PR-foto.
Finans Af
Danicas direktion efter opkøbet af konkurrenten SEB er nu på plads. Det oplyser Danica i forbindelse med pensionsselskabets årsregnskab.

 Fremover vil SEB Pensions topchef, Søren Lockwood, få en plads i Danicas øverste ledelse. Til gengæld ryger Lars Ellehave-Andersen, der indtil i dag har været kommerciel direktør i Danica til datterselskabet i Norge.

"Med Lars Ellehave-Andersen som CEO i Norge styrker vi vores norske forretning, hvor vi ser et stort potentiale. Lars har udtrykt et stort ønske om at stå i spidsen for Dancia Pensjon i Norge og det kombineret med, at vi fortsat kan trække på hans store netværk og gode kompetencer i vores arbejde med de danske kunder gør, at det er det helt rigtige for Danicakoncernen og Lars, at han fremover skal løse denne vigtige opgave," skriver Danicas adm. direktør, Per Klitgård.

Det er ikke Lars Ellehave-Andersens første besøg i Norge. Han stod i spidsen for den norske forretning inden konkurrenceklausulen med hans tidligere arbejdsplads PFA udløb, og han fik mulighed for at vende tilbage til Danmark.

To nye ansigter

Ole Krogh Petersen, der hidtil har været vicedirektør, bliver desuden direktør. Søren Lockwood indtræder i direktionen når handlen er blevet godkendt af myndighederne, skriver Danica.

"Jeg er glad for at byde Ole Krogh Petersen og Søren Lockwood velkommen i direktionen. Med Søren Lockwood som CCO får vi optimale muligheder for at kombinere Danica Pension og SEB Pensions styrker og dermed skabe værdi for vores kunder. Vi har nu den helt rigtige ledelse til at sikre et endnu stærkere Danica Pension i hele Skandinavien," skriver Per Klitgård.
 
Anders Svennesen fortsætter som investeringsdirektør og Claus Harder beholder posten som finansdirektør.Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display