Farvel til vicedirektør i Finanstilsynet: Bliver investeringschef
Birgitte Søgaard Holm forlader en stilling som vicedirektør i Finanstilsynet for en stilling som adm. direktør i IFB.
Foto: Steven Achiam
Birgitte Søgaard Holm skal være adm. direktør i Investeringsfrondsbranchen og direktør i Investering & Opsparing, der hører under interesseorganisationen Finans Danmark. 

Hun forlader derfor sin stilling som vicedirektør i Finanstilsynet. 

"I mit nu tidligere job har jeg for alvor fået øjnene op for den vigtige samfundsmæssige betydning af, at danskernes opsparing investeres på en god måde. For mig er der derfor tale om en fantastisk mulighed for at være med til at fremme kapitalforvaltningen og investeringsprodukterne i Danmark," siger Birgitte Søgaard Holm i en pressemeddelelse.

 Formanden i Investeringsfondsbranchen ser frem til at få finansprofilen med ombord: 

"Birgitte Søgaard Holm er den helt rigtige til at synliggøre de samfundsmæssige gevinster ved den kapitalforvaltning, der foregår herhjemme. Hun kender indgående til de danske investeringsprodukter og deres potentiale," udtaler Erik Christian Pedersen i samme meddelelse, der udover at være formand i Investeringsfondsbranchen også er direktør i Nordea Invest. 

Hun indtræder desuden i ledelsen i Finans Danmark under adm. direktør Ulrik Nødgaard. 

Birgitte Søgaard Holm er den anden i rækken af vicedirektører til at forlade Finanstilsynet på under en måned. ATP ansatte Jan Parner i midten af november, der også var vicedirektør i Finanstilsynet.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display