Tidligere SF-profil er ny chef i Nykredit
Foto: Scanpix
Finans Af
Danmarks største realkreditinstitut, Nykredit, sætter nu en tidligere SF-profil i spidsen for imagepleje, skriver netmediet Finanswatch.

Det er den 30-årige Emilie Turunen, der tidligere har siddet i EU-Parlamentet for SF, der bliver ny chef for Public Affairs.

Posten i Nykredit har været ledig siden marts, hvor Janne Bram Jensen skiftede til et job som særlig rådgiver for den socialdemokratiske miljøminister Kirsten Brosbøl. Emilie Turunen er efter det store formandsopgør i SF også blevet socialdemokrat.

"Emilie har en meget stor viden om den finansielle sektor, og en viden om både Christiansborg og EU-systemet, og det er en kombination, som er svær at slå. Så også derfor glæder jeg mig meget til samarbejdet," siger Trine Ahrenkiel, kommunikationsdirektør i Nykredit, til Finanswatch.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefaler    Cxense Display