Jens Stenbæk ny formand for Pensam
Det Jens Stenbæk (V), der fremover skal sidde i formandsposten hos Pensam.
Foto: Danske Regioner
Det bliver Venstre-manden Jens Stenbæk, der fremover skal stå i spidsen som formand for pensionsselskabet Pensam. Det erfarer Børsen Finans.

Dermed skal han erstatte Thor Grønlykke (S), der blev pillet af posten som formand, efter et bestyrelsesopgør med FOA-formanden Dennis Kristensen.

Jens Stenbæk kommer fra Region Sjælland, hvor han hidtil har varetaget en funktion som formand for Danske Regioners løn- og personalepolitiske udvalg.

Det er Danske Regioner, der udpeger formanden i Pensam og over for Børsen Finans, har Danske Regioners formand Bent Hansen (S) tidligere meldt klart ud, hvilken profil man ledte efter til posten som ny Pensam-formand.

"Vi skal have en, der sagligt, fagligt og med politisk styrke kan gå ind og præge udviklingen i den rigtige retning, for det er der behov for. Vi skal have en politiker ind, der kommer med den fornødne styrke til at sætte dagsordenen," sagde Bent Hansen den 7. december til Børsen Finans.
NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefaler    Cxense Display