Finans Af
Finn Juncker tabte 480.000 kr. på et investeringsprodukt med lav risiko, og han er skuffet over bankens håndtering af sagen, hvor Jyske Banks investeringsforening bragte ham og 10.000 andre kunder i knibe. De fik et kurstab på 80 pct.

Det skriver Business.dk

Jyske Bank har meldt ud, at de vil indgå et forlig med den investorforening, der har indledt et gruppesøgsmål mod banken. Investorforeningen har 1100 medlemmer, som alle har lidt tab i Jyske Banks investeringsforening.

Det hjælper dog ikke de 9900 andre investorer, der også har tabt på Jyske banks skandaleramte investeringsforening. De er nemlig ikke omfattet af det tilbud Jyske Bank har givet de 1100 medlemmer og Finn Juncker. Det er nemlig kun kunder, der har lagt sag an mod banken, der er omfattet af tilbuddet.

Den hopper vi ikke på

Det ærgrer Finn Junker, der kræver en forklaring fra banken. Ham og de andre 1100 medlemmer af investorforeningen skal d. 29 september på en generalforsamling vedtage, om de vil acceptere Jyske Banks tilbud om 80 pct. i kompensation på deres tab.

"Jeg er rystet over, at de kommer ud og vil give så meget som 80 procent efter tre et halvt år og rystet over, at Anders Dam (ordførende direktør i Jyske Bank, red.) for alvor kan sige, at de ikke har gjort noget forkert. Jeg er dybt skuffet, og jeg forstår ikke, at velbegavede mennesker kan tro, at vi hopper på den. Man giver ikke 80 procent, hvis man ikke er skyldig," siger Finn Juncker til Business.dk.


Læs alle finansnyheder og nyt om finansnavne her

Forsiden lige nu


Børsen anbefaler