Prisforskel på flekslån slår igennem
Foto: Colourbox
Finans Af
Tre lottokuponer, en flaske amarone eller måske en frokost en cafe. Altsammen glæder til omkring 150 kr., der for de fleste må lyde mere morsomt end at betale renter.

Og netop et beløb i den størrelsesorden er det, der fra 1. oktober bliver prisforskellen pr. lånt million mellem det billigste og dyreste realkreditselskab. Det skriver dagbladet Børsen.

BRFKredit, der ikke sætter rentetilpasningsobligationerne auktion, men i stedet laver et såkaldt tapsalg giver en boligejer med et etårigt flekslån med afdrag en rente 1,29 pct. En boligejer med et tilsvarende lån finansieret via Nykredit endagsauktion, ville kunne nøjes med en rente 1,02 pct.

"En prisforskel som denne burde give stof til eftertanke, hvis man står over for at skulle optage eller konvertere lån. Jeg ville da vælge nogle af de billigste udbydere. Det er klart, at sidder man med mere gæld, end huset kan sælges til, så har man ikke muligheden. Men for alle andre er det da værd at overveje," siger Rune Wagenitz Sørensen, partner i det økonomiske rådgivningsfirma Miranova.

Log ind og læs hele artiklen herNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefaler    Cxense Display