Kontakt nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.
 • Betina Bruhn Hansen

    Nyt job 23. aug. 2016 Kl. 11:39
  Betina Bruhn Hansen
  Banknordik - Betina Bruhn Hansen er pr. 1. august marts ansat som teamleder i Banknordik med ansvar for etablering af ny selvstændig enhed for rådgivning af bankens unge kunder.

  Betina er 42 år – og har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor med fokus på rådgivning af privatkunder og mindre erhvervsdrivende. Senest har Betina fungeret som afdelingsleder i Sydbank i Dragør.

 • Peter Teilgaard Andersen

    Udnævnelse 22. aug. 2016 Kl. 11:34
  Peter Teilgaard Andersen
  Fynske Bank - Peter Teilgaard Andersen, 49 år, er udnævnt til erhvervskundechef i Fynske Bank Svendborg, hvor han har haft sit virke de seneste 25 år ud af de i alt 28 år i banken.

  Han er uddannet erhvervsrådgiver og har med tiden suppleret denne med eksamen som statsaut. ejendomsmægler og valuar, samt Finansakademiet i Skanderborg.

  Gennem sit mangeårige arbejde med erhvervskunder, har Peter Teilgaard oparbejdet stor indsigt i det lokale erhvervsliv, med bred erfaring inden for stort set alle brancher.

 • Henrik Koertz

    Nyt job 19. aug. 2016 Kl. 12:21
  Henrik Koertz
  Fynske Bank - Henrik Koertz, 43 år, er ansat som erhvervsrådgiver i Fynske Bank Odense.

  Henrik Koertz kommer fra en tilsvarende stilling i Spar Nord Bank i Odense. Han har 24 års erfaring i den finansielle branche, heraf de seneste 16 år med fokus på rådgivning af erhvervskunder på hele Fyn og har et indgående kendskab til mange forskellige brancher.

  Tidligere har Henrik Koertz været ansat som erhvervsrådgiver i dels Jyske Bank, dels Spar Nord Bank.
 • Per Rick

    Fylder år 19. aug. 2016 Kl. 12:19
  Per Rick
  Sparekassen Kronjylland - Per Rick, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, fylder 50 år 19. august.

  Han har arbejdet 30 år i pengeinstituttet og er i dag en del af forretningskomiteen i Sparekassen Kronjylland.

  Som områdedirektør er han ansvarlig for sparekassens sydlige område fra Odder i nord og til det netop nyåbnede områdecenter og afdeling i Kolding i syd.
 • Sune Schackenfeldt

    Nyt job 18. aug. 2016 Kl. 9:17
  Sune Schackenfeldt
  PBU - Sune Schackenfeldt, 43 år, er ansat som adm. direktør for PBU - Pædagogernes Pensionskasse.

  Sune Schackenfeldt er cand.jur. fra Københavns Universitet og MBA fra Copenhagen Business School og kommer fra en stilling som direktør i PFA Pension, hvor han har arbejdet de sidste syv år.

  Tidligere var han en årrække chefkonsulent i konsulentvirksomheden PA Consulting Group og salgsdirektør i det tyske teleselskab Deutsche Telekom.

 • Benny Buchardt Andersen

    Udnævnelse 17. aug. 2016 Kl. 9:24
  Benny Buchardt Andersen
  Pensam - Benny Buchardt Andersen, 47 år, er udnævnt til direktør Pensam, hvor han har været ansat siden 2007, senest som investeringsdirektør.

  Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1994.

  I studietiden arbejdede han i Danmarks Nationalbank og blev efter endt studium ansat som finansanalytiker og porteføljemanager i Tele Danmark Finans.

  I 1997 kom han til Sampension, hvor han i 2006 blev udnævnt til chief operating officer i investeringsafdelingen. Fra 2005-2007 var Benny Buchardt Andersen desuden direktør i fondsmæglerselskabet Saam, Sampension Alternative Asset Management.

 • Per Hunniche

    Nyt job 15. aug. 2016 Kl. 12:14
  Per Hunniche
  Sparekassen Kronjylland - Per Hunniche, 52 år, er tiltrådt som kapitalforvalter i Sparekassen Kronjylland.

  Han kommer fra en stilling som investeringsrådgiver i Sydbank i Vejle og har 28 års erfaring med rådgivning om investering med sig.

  Som kapitalforvalter indgår Per Hunniche som en del af Private Banking Centret i Sparekassen Kronjyllands helt nye afdeling i Kolding.

 • Anders Juel

    Nyt job 15. aug. 2016 Kl. 12:10
  Anders Juel
  Sparekassen Kronjylland - Anders Juel, 54 år, er tiltrådt som erhvervskundechef i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Hadsten.

  Han har 34 års erfaring med sig og kommer fra en stilling som områdedirektør i Spar Nord for afdelingerne Aarhus, Hørning, Højbjerg og Silkeborg.

  Anders Juel har i en årrække været afdelingsdirektør i Djurslands Bank, leder af erhvervsafdelingen i Sparbank i Aarhus, områdedirektør i Sparbank og som nævnt i Spar Nord. • Lars Flaathen Hjortshø

    Nyt job 15. aug. 2016 Kl. 12:09
  Lars Flaathen Hjortshø
  Pensionsselskabet - Lars Flaathen Hjortshøj er pr. 1. august ansat som pensionschef med ansvar for salg af pensionsordninger og sundhedsforsikringer i Midt- og Nordjylland.

  Lars Flaathen Hjortshøj har mere end 5 års erfaring med salg til små og mellemstore danske virksomheder af Skandias pensions- og sundhedsløsninger.
 • Lasse Petersen

    Nyt job 15. aug. 2016 Kl. 12:05
  Lasse Petersen
  Pensionsselskabet - Lasse Petersen er pr. 1. august ansat som back office manager i Pensionsselskabet.

  Lasse Pedersen har mere end 25 års erfaring inden for firmapension fra bl.a. PFA, Danica og Skandia, hvor han senest har arbejdet mere end 9 år.

Nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.