Kontakt nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.
 • Claus Juulsgaard Jeppesen

    Nyt job 27. jun. 2016 Kl. 12:26
  Claus Juulsgaard Jeppesen
  Spar Nord - Claus Juulsgaard Jeppesen, 40 år, er tiltrådt som formuecenterchef i Spar Nord Formuecenter Vest.

  De seneste 10 år har han arbejdet som senior private banker i Nordea i Holstebro og Herning. Claus Juulsgaard Jeppesen skal i sin nye stilling fokusere på formue, investering og pension.

 • Karen Tobiasen

    Udnævnelse 23. jun. 2016 Kl. 6:55
  Karen Tobiasen
  Nordea - Karen Tobiasen, 51 år, er udnævnt til chief human resources officer og medlem af Nordeas koncernledelse.

  Karen Tobiasen kommer fra en stilling som chief HR officer hos belysningsproducenten Philips Lighting, hvor hun har haft det overordnede ansvar for HR & transformation globalt for virksomheden, der en division i Royal Philips Group.

  Tidligere har hun haft en række internationale lederstillinger for Emea-regionen hos it-koncernen SAP, senest som senior vice president, HR & transformation. Karen Tobiasen er uddannet HD i organisation i 1996 og HD i informatik og økonomistyring i 1999 fra Copenhagen Business School, executive MBA fra Scandinavian International Management Institute (Simi) i 2002 og har en masteruddannelse i gestaltpsykoterapi fra Gestaltakademin i Skandinavien i Stockholm.

 • Frank Abel

    Fylder år 22. jun. 2016 Kl. 10:17
  Frank Abel
  Sønderjysk Forsikring - Frank Abel, adm. direktør hos Sønderjysk Forsikring, fylder 50 år den 22. juni.

  Frank Abel er bankuddannet i Jyske Bank i 1990, men skiftede hurtigt til forsikringsbranchen. Sideløbende med ansættelse som privatassurandør hos Codan Forsikring blev han uddannet fra forsikringsbranchens uddannelsesinstitution Forsikringsakademiet i 1993.

  Frank Abel arbejdede først som privatassurandør i forsikringsselskaberne Codan og Alm. Brand. Derefter blev han erhvervsassurandør, først i forsikringsselskabet Danica Pension og herefter i Alm. Brand. Han gik hurtigt ledelsesvejen, først som salgschef og siden som direktør for Region Syd i Alm. Brand.

  I 2014 fik han stillingen som forsikringsdirektør hos Sønderjysk Forsikring, og i 2015 blev han selskabets adm. direktør. Frank Abel er herudover bestyrelsesmedlem i forsikringsselskabet Nærsikring.
 • Ulrik Sandgaard Hansen

    Nyt job 14. jun. 2016 Kl. 13:41
  Ulrik Sandgaard Hansen
  Fynske Bank - Ulrik Sandgaard Hansen er ny kunderådgiver i Fynske Bank Odense.

  Ulrik Sandgaard Hansen, 45 år, kommer fra en tilsvarende stilling i Sparekassen Fyn i Odense.

  Han har 25 års erfaring i den finansielle branche, heraf de seneste 22 år med fokus på rådgivning af private kunder specielt inden for formue-, pensions- og investeringsrådgivning. Ulrik Sandgaard Hansen har tidligere været ansat som formue- og investeringsrådgiver i dels Jyske Bank, dels Nykredit.
 • Kasper Ahrndt Lorenzen

    Udnævnelse 8. jun. 2016 Kl. 12:25
  Kasper Ahrndt Lorenzen
  ATP - Kasper Ahrndt Lorenzen er udnævnt til fondsdirektør og medlem af koncerndirektionen i pensionsselskabet ATP.

  Han kommer fra en stilling som vicedirektør i investeringsafdelingen. Indtil årsskiftet havde Kasper Ahrndt Lorenzen ansvaret for porteføljekonstruktion og var en af hovedarkitekterne bag ATP's nye investeringsstrategi.

  Han har været ansat i ATP i to omgange - fra 2007-2012 og igen siden 2014. Tidligere har han haft ledende porteføljemanagementroller hos pensionsselskabet PFA og pengeinstituttet Nordea.

 • Peter Riis Jacobsen

    Nyt job 8. jun. 2016 Kl. 12:15
  Peter Riis Jacobsen
  Ringkjøbing Landbobank - Peter Riis Jacobsen,44 år, er ansat som filialdirektør for Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Holstebro.

  Han kommer fra en stilling som formuecenterchef i Spar Nord Bank. Tidligere har han været ansat i Sparbank og Jyske Bank.
 • Torben Valentin Jørgensen

    Nyt job 2. jun. 2016 Kl. 10:44
  Torben Valentin Jørgensen
  Totalbanken - Torben Valentin Jørgensen er pr. 1. juni ansat som privatrådgiver i Totalbanken i Tarup.

  Han har 25 års erfaring fra både bank og realkredit og har tidligere været ansat i bl.a. Nykredit, Fionia Bank, Jyske Bank samt Middelfart Sparekasse.

  Torben Valentin Jørgensen får ansvar for egen kundeportefølje og skal være opsøgende i forhold til nye kunder.

 • Peter Køhler Lindegaard

    Nyt job 30. maj 2016 Kl. 9:35
  Peter Køhler Lindegaard
  Industriens Pension - Peter Køhler Lindegaard er ansat som underdirektør og chef for noterede investeringer hos Industriens Pension.

  Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som seniorporteføljemanager i fondsmæglerselskabet Accunia. Tidligere var Peter Køhler Lindegaard i en årrække ansat hos Danica Pension og i Nordea-koncernen.
 • Steen Søndergaard

    Fylder år 30. maj 2016 Kl. 9:32
  Steen Søndergaard
  V-R Gruppen Forsikringsmæglere - Steen Søndergaard, direktør og ejer af V-R Gruppen Forsikringsmæglere og V-R Gruppen Forsikringsagenturer, fylder 50 år den 30. maj.

  I 1996 blev han ansat hos det daværende Vrist-Rønn Assurance. I 2004 fik han autorisation som forsikringsmægler efter endt uddannelse på Forsikringsakademiet. Samme år overtog Steen Søndergaard virksomheden, som i dag kendes under navnet V-R Gruppen Forsikringsmæglere.
 • Jane Skouv Lapain

    Fejrer år 27. maj 2016 Kl. 9:54
  Jane Skouv Lapain
  Arbejdernes Landsbank - Jane Skouv Lapain, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, fylder 50 år den 28. maj.

  Hun blev i 2009 ansat som souschef i Arbejdernes Landsbank i Gladsaxe og blev to år senere filialdirektør i Køge. Tidligere har Jane Skouv Lapain bl.a. arbejdet i Alm. Brand Bank og i Diba Bank.

Nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.