Kontakt nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.
 • Ole Stensgaard

    Nyt job 7. dec. 2016 Kl. 10:58
  Ole Stensgaard
  Dansk Formue- og Investeringspleje - Ole Stensgaard er ansat som formuerådgiver hos Dansk Formue- og Investeringspleje.

  Ole Stensgaard, 46 år, har en HD i finansiering fra Copenhagen Business School. Desuden er han certificeret inden for investeringsområdet.

  Gennem 24 år i Danske Bank har han beskæftiget sig med private banking og wealth management.

 • Leif Lind Simonsen

    Nyt job 29. nov. 2016 Kl. 15:41
  Leif Lind Simonsen
  Spar Nord Bank - Leif Lind Simonsen er netop tiltrådt som afdelingsdirektør i Spar Nord med ansvar for bankens kommunikationsafdeling og direktionssekretariat.

  Leif Lind Simonsen har i en kort periode udfyldt rollen som kommunikations- og marketingchef i revisionsfirmaet Beierholm, og før da var han ansat som pressechef og leder af kommunikationsafdelingen i netop Spar Nord.

  Leif Lind Simonsen, 35 år, er uddannet cand.mag. i kommunikation ved Aalborg Universitet og er desuden i gang med en 2-årig MBA – ligeledes ved Aalborg Universitet.

 • Jonas Stubkjær

    Udnævnelse 29. nov. 2016 Kl. 15:39
  Jonas Stubkjær
  Pensam - Jonas Stubkjær, 37 år, er udnævnt til kundedirektør i pensionsselskabet Pensam, hvor han kommer fra en intern stilling som strategichef.

  Jonas Stubkjær har gennem ti år arbejdet med strategisk rådgivning og forretningsudvikling, bl.a. i Codan og Deloitte, hvor han har gennemført flere udviklingsprojekter i forhold til kunde- og markedssegmentering.

  Som strategichef i Pensam har Jonas Stubkjær senest været arbejdet med udviklingen af Pensams nye strategi for 2020, som han nu skal stå i spidsen for at udrulle på kundeområdet.

 • Allan Vadskjær Severinsen

    Nyt job 24. nov. 2016 Kl. 15:31
  Allan Vadskjær Severinsen
  Bankdata - Allan Vadskjær Severinsen er ny underdirektør i Bankdata.

  Han kommer fra en stilling som direktør for digital udvikling i Dansk Supermarked og har derudover mange års erfaring som ansvarlig for flere af Danske Banks it-løsninger, bl.a. Mobilepay.

  Allan Vadskjær Severinsen er 46 år og har en kandidatgrad i datalogi fra Aarhus Universitet og en HD i informationsteknologi og økonomi.

  I Bankdata får han ansvaret for selvbetjeningsområdet, der bl.a. omfatter Netbank, Mobilbank og hjemmesider.
 • Jonas Stenderup-Larsen

    Nyt job 23. nov. 2016 Kl. 11:32
  Jonas Stenderup-Larsen
  JLT Risk Solutions - Jonas Stenderup-Larsen er ansat i forsikringsmæglervirksomheden JLT Risk Solutions Denmark.

  Han har en kandidatgrad fra Copenhagen Business School fra 2007 og en baggrund fra uddannelsesinstitutionen Forsikringsakademiet.

  Senest kommer han fra en stilling hos forsikringsvirksomheden Aon som ansvarsspecialist.

  Hos JLT skal Jonas Stenderup-Larsen primært rådgive virksomheder om ansvarsrelaterede risici.
 • Annette Nørskov

    Nyt job 23. nov. 2016 Kl. 10:31
  Annette Nørskov
  Sydbank - Annette Nørskov, 40 år, er ansat som private banker i Sydbanks Private Banking- afdeling i Aarhus.

  Hun er uddannet HD i ledelse og har tidligere arbejdet som souschef for realkreditinstituttet Realkredit Danmark og som private banker for Danske Bank i København.
 • Jeanette Holm

    Udnævnelse 9. nov. 2016 Kl. 11:24
  Jeanette Holm
  BRFkredit - Jeanette Holm, 51 år, er udnævnt til erhvervschef i BRFkredit, hvor hun har beskæftiget sig med realkreditfinansiering i mere end 20 år og senest kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver.

 • Christina Gordon Stephansen

    Nyt job 1. nov. 2016 Kl. 10:48
  Christina Gordon Stephansen
  Industriens Pension - Christina Gordon Stephansen, 30 år, er pr. 1. november ansat i en ny stilling som ESG-manager i Industriens Pension. Her skal hun i afdelingen for noterede investeringer arbejde med etik og ansvarlighed på investeringsområdet.

  Christina Gordon Stephansen kommer fra en stilling som chefkonsulent i brancheorganisationen Forsikring & Pension, hvor hun har arbejdet siden 2008. Hun er uddannet på Københavns Universitet og har en kandidatgrad i økonomi (cand.polit).
 • Tina Kruse Nielsen

    Nyt job 1. nov. 2016 Kl. 10:47
  Tina Kruse Nielsen
  Industriens Pension - Tina Kruse Nielsen, 46 år, er pr. 1. november ansat i en ny stilling som asset manager for porteføljen af danske ejendomme i Industriens Pension.

  Hun kommer fra en stilling som asset manager og kundechef i Datea og har tidligere arbejdet i bl.a. PFA Ejendomme, Skanska Øresund A/S og De Forende Ejendomsselskaber A/S. Tina Kruse Nielsen er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.
 • Jette Pihl Jensen

    Nyt job 1. nov. 2016 Kl. 10:40
  Jette Pihl Jensen
  Forca - Jette Pihl Jensen, 45 år, er ansat som økonomichef i Forca, det fælles serviceselskab for pensionssektoren og relaterede brancher.

  Hun har diplomuddannelser inden for regnskab, økonomistyring, organisation og ledelse og kommer fra en stilling som director i revisionsvirksomheden Deloitte, hvor hun havde ansvaret for at udvikle Deloittes rådgivningsydelser. Tidligere har hun arbejdet som revisor i Tryg Forsikring.

  Jette Pihl Jensen får i sin nye stilling ansvaret for udvikling af økonomi- og regnskabsfunktionen og regnskabsmæssige services i sammenhæng med Forcas øvrige medlems-, fonds- aktuar-, it- og udviklingsrelaterede services og for den løbende dialog og sparring med eksisterende kunder.

Nyt om navne

Kontakt Børsen Finans her med jobskifte, udnævnelser, jubilæer og runde fødselsdage i finanssektoren.