Finans Af
JPMorgans administrerende direktør, Jamie Dimon, mener, at storbankens årlige møde med aktionærerne er "fuldstændig spild af tid".

Det skriver Financial Times.

- Møder med aktionærerne er blevet fuldstændig spild af tid. Lad os bare kalde det, hvad det er. Møderne er en joke, der er blevet overtaget af folk med politiske interesser, som ikke er interesseret i selskabets fremtid, sagde Jamie Dimon tirsdag ved de amerikanske bankers årlige investordag, ifølge Financial Times.

Han ser en tendens til, at flere køber en mindre portion aktier i bytte for adgang til møderne.

Meldingen kommer, halvandet år efter at Jamie Dimon fik ørerne i maskinen i Delaware, hvor flere aktionærer stillede spørgsmålstegn ved storbankens finansiering af private fængsler i USA samt topchefens rolle i præsident Donald Trumps såkaldte forretningsudvalg, der dog aldrig blev til noget.

Flere demonstranter tog plads uden for mødet ved JPMorgans hovedkvarter i New York. Deres protester lader dog til ikke at have den store effekt.

Ved tirsdagens møde slog JPMorgans topchef fast, at banken fortsat vil "arbejde for lokalbefolkningen", som den blandt andet har gjort med en række sociale projekter i Detroit.

/ritzau/FINANSVil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display