Nordea finder ny finansdirektør internt
Nordea er klar med sin nye finansdirektør. 46-årige Christopher Rees er fundet i egne rækker.
Foto: Sarah Christine Nørgaard/ Ritzau Scanpix
Finans Af
Nordens største bank Nordea har fundet sin fremtidige finansdirektør internt i banken.

Det bliver den 46-årige Christopher Rees, der kommer til at sidde i direktørstolen og bliver en del af koncernledelsen.

 


Om den nye finansdirektør siger administrerende direktør Casper von Koskull.

- Med Christopher har vi fundet den ideelle finansdirektør for Nordea. Christopher har betydelig sektorerfaring og et stærkt globalt perspektiv i kraft af sin karriere. Desuden har han stor erfaring med at lede teams, der præsterer topresultater, siger han i en meddelelse.

Christopher Rees er i øjeblikket leder af Wholesale Banking og Nordea Markets.

- Den transformation, der for nylig er gennemført i Markets, vidner om Christophers evne til at skabe resultater for fremtiden. En evne, der også vil blive værdsat i forbindelse med gennemførelsen af transformationen af Group Finance & Business Control. Jeg er glad for at se, at vi kan fremme og pleje talent internt og ser frem til at byde Christopher velkommen i koncernledelsen, siger Casper von Koskull.

Christopher Rees starter som finansdirektør første marts.

- Jeg glæder mig meget til denne udfordring og til at fortsætte det spændende arbejde med at skabe Nordeas fremtid i min nye rolle, siger Christopher Rees.

- ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung
Cxense Display