SEB rammer over indtjeningsforventningerne i fjerde kvartal
Foto: Scanpix
Finans Af
Lidt højere indtægter og et bedre driftsresultat end ventet var en del af årets fjerde kvartal for den svenske bank SEB.

I de sidste tre måneder af 2017 løb bankens samlede indtægter op i 11,9 mia. svenske kr., fremgår det af årsregnskabet onsdag morgen.

Det er en smule højere end de 11,4 mia. svenske kr., som analytikerne havde ventet, viser et estimat indsamlet af SME Direkt.

Driftsresultatet landede på 4,2 mia. svenske kr. i perioden, og banken realiserede et nettoresultat på 3,2 mia. svenske kr. Til sammenligning havde analytikerne sat næsen op efter et resultat på henholdsvis 3,6 mia. svenske kr. og 2,9 mia. svenske kr.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung
Cxense Display