DAB får påbud fra Finanstilsynet efter regnskabskontrol
Danske Andelskasserrs Banks hovedsæde i Viborg
Foto: Scanpix
Finans Af
Danske Andelskassers Bank (DAB) har fået et påbud fra Finanstilsynet, fordi bankens årsrapport for 2016 indeholdt fejl og manglende oplysninger.

I en meddelelse fortæller DAB, at banken over for Finanstilsynet skal offentliggøre supplerende eller korrigerende information til de steder i årsrapporten, hvor der er fundet fejl, og at det senest skal ske 8. februar 2018.

"Såfremt bankens årsrapport for 2017 bliver offentliggjort den 28. februar 2018, kan banken vælge at undlade at offentliggøre supplerende/korrigerende information til årsrapporten og i stedet rette de anførte forhold som fejl i årsrapporten for 2017." 

"Det skal i givet fald angives, at årsrapporten for 2016 var fejlbehæftet, og der skal oplyses om, hvilke fejl der er tale om. Disse oplysninger skal gives for 2016 og ikke kun for 2017," skriver DAB i meddelelsen.

Desuden skal DAB sikre sig, at ledelsesberetningen fremover indeholder oplysninger om ledelsens forventninger til årets resultat, og at der ikke alene udmeldes en resultatforventning til et alternativt resultatmål som eksempelvis basisindtjening.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display