Mobilepay åbner for betaling af parkering i ny app
Foto: PR-foto
Finans Af
Mobilepay har indgået et samarbejde med Parkone, som har lanceret en ny app, der kan benyttes på alle kommunale parkeringspladser i København og snart også i andre danske storbyer.

Det skriver Mobilepay og Parkone i en meddelelse mandag morgen.

"Det er den mest brugervenlige løsning på markedet. Man skal hverken bøvle med områdekoder eller betalingskort. Samtidig er det den billigste løsning blandt markedets seriøse aktører. Og alt er transparent, der er ingen skjulte bindingsperioder eller gebyrer," siger Lasse Barsholm, topchef i Parkone Mobilparkering i en kommentar.

Hos Mobilepay siger adm. direktør Mark Wraa-Hansen:

"Vi er vant til at tænke i kundedialog og brugervenlige, nemme og billige betalingsløsninger. Derfor er det en fornøjelse i samarbejde med Parkone at kunne bidrage til, at bilister i Danmark
får en bedre og mere effektiv parkeringsoplevelse.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung
Cxense Display