Vrede danskere raser over Alka-salg: "Fy for pokker"
Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Finans Af
Nyheden om, at Tryg køber Alka, som i dag primært er ejet af fagbevægelsen, vækker vrede blandt fagforeningsmedlemmerne og Alkas kunder. Det viser reaktionerne på Facebook mandag morgen.

 "Havde nær fået morgenkaffen galt i halsen, da jeg hørte, at Alka er solgt til Tryg. Hvordan kunne I dog gøre noget så frygteligt?" lyder det fra en Alka-kunde, som nu går på jagt efter et andet forsikringsselskab.

Hos HK Danmark har man offentliggjort en nyhed om salget på sin Facebook-side, og medlemmernes dom er klar. De føler, at salget er blevet gennemført henover hovedet på dem.

"Fy for pokker, hvorfor har I ikke spurgt jeres medlemmer om de ønsker salget?" lyder det bl.a.

"Det er ren Corydon"

Hos 3F var der søndag medlemmer, der demonstrerede foran hovedkontoret. Her sammenligner medlemmerne bl.a. salget med statens salg af Dong-aktier.

 "Det KAN I ikke gøre hen over hovederne på os! Det er røvrenderi af værste skuffe! Det er ren Corydon!" skriver et 3F-medlem.Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display