Nets i rekord: Lukker for første gang over udbudskursen
Nets-topchef Bo Nilsson kan endelig glæde sig over en aktiekurs, der er højere end noteringskursen i september sidste år.
Foto: Scanpix
Finans Af
Nets har haft en tumultarisk tilværelse på fondsbørsen, siden betalingsaktien blev noteret sidste år. Men torsdag kunne aktionærerne dog glæde sig over, at aktien for første gang oversteg udbudskursen på 150 kr.

Det skete, da aktien steg 0,3 pct. til rekordkursen 150,50 kr. Onsdag tangerede aktien udbudskursen fra 26. september sidste år.

Nets-aktiens lavpunkt blev nået 15. marts, da den lukkede med en kurs på 105,90 kr.

Aktien er på det seneste blev løftet, da der har været historier fremme om et muligt købstilbud, og Nets har da også bekræftet interessen fra en mulig køber.

Nordea vurderede dog i en kommentar torsdag, at Nets ikke vil falde tilbage til de 130 kr., som aktien kostede inden opkøbssnakken tog fart, hvis et tilbud skulle udeblive.

Et salg af Nets blev vurderet som endnu mere sandsynligt, da to branchekolleger, Vantiv og Worldpay, i en milliardhandel har tog første skridt til en sammensmeltning for nylig.

Nets kunne torsdag også fortælle, at selskabet har købt de resterende 20 pct. af finske Paytrail for 58 mio. kr. At Nets nu ejer hele det finske betalingsselskab betyder dog ikke noget for de finansielle forventninger i år, lød det samtidig.

/ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display