Finans Af
Den britiske storbank, Royal Bank of Scotland, har indgået aftale om at betale 5,5 mia. dollar til Federal Housing Finance Agency for at afgøre krav i relation til udstedelse og tegningsgarantier på 32 mia. dollar boligobligationer (residential mortgage-backed securities) i USA.

Det oplyser Bloomberg News.

Dermed er den anden af tre sager om dette afgjort.

Det seneste forlig afslutter en retssag, hvor Royal Bank of Scotland angiveligt solgte falske obligationer til Federal Housing Finance Agency og Federal Home Loan Mortgage Corporation i årene 2005-2007 op til finanskrisen.

Der mangler dog stadig afgørelse i en sag anlagt af det amerikanske justitsministerium for lignende anklager, der kan koste banken yderligere milliarder dollar.

Royal Bank of Scotland har i alt hensat 8,6 mia. dollar til afgørelse af en stribe retssager, oplyser Bloomberg News.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display