Danske Bank sidder på toppen af erhvervsmagten i Danmark
Danske Banks administrerende direktør, Thomas Borgen.
Foto: Scanpix/Ida Marie Odgaard
Finans Af
Danske Banks administrerende direktør, Thomas F. Borgen, og formanden for banken, Ole Andersen, er ifølge Berlingskes Magtanalyse 2017, i toppen af erhvervsmagten i Danmark.

Det skriver Berlingske Business.

Danske Bank kan igen placeres i toppen af den danske bankverden, efter at finanskrisen i 2008 satte sine præg på banken, der havde meget store dollarforpligtigelser og for havde opkøbt for dyrt på udenlandske markeder. Yderligere gennemgik banken en imagekampagne der modtog stor kritik fra omverden.

- En blåstempling af Danske Bank oven på de vanskelige, tumultariske år efter finanskrisen, hvor de virkelig var i store problemer på en række områder, siger lektor og studieleder på International Shipping and Trade på Copenhagen Business School, Martin Jes Iversen til Berlingske.

Thomas F. Borgen opnår henholdsvis en førsteplads og Ole Andersen en femteplads i erhvervskategorien i magtanalysen.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung
Cxense Display