Godt nyt til boligejere: Nordea afviser nye bidragshop
Nordea regner ikke med at kunne hæve sine priser på boliglån i Danmark.
Foto: PR-foto
Finans Af
Det store politiske fokus på priserne i realkreditten betyder, at Nordea ikke forventer at hæve sine priser på boliglån yderligere i Danmark. Det afslører storbanken på et møde for investorer, fortæller Finanswatch.  

 "Vi forventer, at prissætningen på lån i Danmark og Finland vil være stabil, men der nok vil komme en mindre stigning i marginalerne i Sverige og Norge, især på boliglån, for i højere grad at reflektere den risiko, der er i forhold til den enkelte kunde," sagde Topi Manners, der er chef for bankens detailbank-aktiviteter på en kapitalmarkedsdag for investorer og analytikere i London i torsdags ifølge Finanswatch.

Ifølge Nordea-chefen skyldes tilbageholdenheden med at hæve priser i Danmark, det store politiske fokus, der er på gennemsigtige priser på boliglån i Danmark.

Nordea fulgte sidste år efter Nykredit og hævede sine bidragssatser på realkreditlån. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display