Nets lander aftale med norske sygehuse
Bo Nilsson, topchef i Nets.
Foto: Magnus Møller
Finans Af
Betalingskæmpen Nets har indgået en kontrakt med Sykehusinnkjøp, på vegne af de Regionale Helseforetakene i Norge.

Det oplyser Nets i en meddelelse onsdag.

Selskabet skal levere betalingsterminaler og håndtere kortindløsning af Visa og Mastercard for alle offentlige sygehuse og tilhørende enheder i hele Norge.

"I forlængelse af et offentligt udbud skal Nets levere mere end 1000 betalingsterminaler fordelt på flere hundrede lokaliteter under det norske sygehusvæsen. Aftalen gælder for fire år med mulighed for to gange at forlænge med yderligere et år," skriver Nets og tilføjer:

"Nye terminaler er allerede på plads i region vest og implementeringen i de øvrige regionale sygehusenheder finder sted i løbet af april og maj. Nets har tidligere leveret terminaler og tilhørende tjenester til en del af de regionale sygehusenheder. Aftalen medfører således både en forlængelse og udvidelse af tidligere leverancer."

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerHvorfor tager Peter Sand en Mini MBA?

Sponsoreret af
Aros Business Academy
Cxense Display