Udlændinge stod bag medarbejderstigning i danske banker i 2016
Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix
Finans Af
Gennem de seneste år har de ansatte i finanssektoren været hårdt ramt af fyringer. Men i fjor endte antallet af fastansatte faktisk med at stige i de danske banker.

Det skriver Finanswatch.

I en opgørelse, som mediet har lavet på baggrund af tilgængelige regnskaber blandt de største danske banker, viser det sig, at de danske banker havde en netto stigning i antallet af fuldtidsbeskæftigede medarbejdere på 175, svarende til en stigning på 0,5 pct.

Ifølge Finanswatch skyldes en stor del af stigningen, at antallet af fuldtidsmedarbejdere i Danske Bank steg med 254, svarende til en vækst på 1 pct.

I 2016-regnskabet forklarede Danske Bank, at stigningen primært var afledt af insoucing af it-medarbejdere i Indien, ligesom banken havde ansat nye medarbejdere i Litauen - specielt inden for funktioner, der arbejder med hvidvaskområdet.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung
Cxense Display