Bankers it-virksomhed vil hyre 90 nye medarbejdere
Foto: PR-foto
Finans Af
It-virksomheden BEC, der leverer it-systemer til en række danske pengeinstitutter, planlægger at oprette op mod 90 nye stillinger i 2017.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel fra pengeinstitutterne på ny og mere effektiv teknologi," skriver Lotte Brøndtoft, der er HR-direktør i BEC, i en pressemeddelelse.

BEC har i dag 700 medarbejdere i Roskilde og Herning. Netop nu er BEC ved at rekruttere 20 nyuddannede kandidater med fokus på it-udvikling og business intelligence. Derudover forventer HR-direktøren, at BEC i 2017 opretter op mod 70 nye stillinger i år.

"Vi hører tit, at det er svært at skaffe kvalificeret it-arbejdskraft, og vi kan da også godt mærke, at de dygtigste kandidater har mange muligheder," skriver Lotte Brøndtoft, der dog ikke oplever, at det er svært  i BEC.

Skal udbygge bankplatform

BEC leverer it-systemer til en lang række danske banker, bl.a. Nykredit, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Ifølge pressemeddelelsen skal de nye medarbejdere i 2017 bl.a. arbejde med at udbygge BEC's standard-bankplatform, et nyt system til håndtering af ejendomsfinansiering "og komplekse compliance-projekter som følge af nye lovkrav til blandt andet investeringsrådgivning, persondata, kapitalberegninger og hvidvaskovervågning."

BEC forventer i 2017 at investere 450-500 mio. kr. i udvikling af fælles systemer.

Få gode råd om karriere og ledelse. Bliv ven med Børsen på LinkedinAndre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefaler