Jyske Bank vil udstede obligationer for 2,2 mia. kr.
Foto: Scanpix
Finans Af
Jyske Bank har givet BNP Paribas, Danske Bank, Goldman Sachs og LBBW mandat til at arrangere en række investormøder i Europa med det formål at undersøge mulighederne for at udstede supplerende Tier 2-kapital i euro.

- Betinget af markedsforholdene vil en såkaldt 12NC7 300 mio. euro Tier 2-udstedelse efterfølgende blive gennemført, skriver Jyske Bank i en meddelelse.

Det svarer til at Jyske Bank vil udstede obligationer for omkring 2,2 mia. kr.

Jyske Bank har tidligere annonceret en tilpasning af kapitalstrukturen til de langsigtede kapitalmålsætninger om en kapitalprocent på 17,5 pct. og en egentlig kernekapitalprocent på 14 pct.

I løbet af 2016 blev der udstedt subordineret Tier 2-kapital på 1 mia. svenske kr. og hybrid-kernekapital (AT1) svarende til modværdien af 1,5 mia. kr. Hovedparten af koncernens kapitaltilpasning forventes tilendebragt ved udgangen af 2017, skriver banken i meddelelsen.

/ritzau/FINANS


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display