Medie: AP Pension-topchef fik gyldent håndtryk på 16 mio
Søren Dal Thomsen fik 21 mio. kr. af AP Pension i 2016.
Foto: PR-foto
Finans Af
Den nu tidligere AP Pension-topchef Søren Dal Thomsen fik 15, 8 mio. kr. med sig, da han forlod sin stilling i december. Det skriver Finanswatch på baggrund af den endnu ikke offentligjorte årsrapport. 

 Bestyrelsen har ellers hidtil hævdet, at det var Søren Dal Thomsens beslutning at forlade selskabet.

"Vi har ikke voldsomt meget nyt at tilføje omkring Sørens fratrædelse. Det skal ses i lyset af, at da vi lavede pressemeddelelsen, som er lavet af Søren og AP Pension i fællesskab, indgik vi en aftale om, at det var den, vi kommunikerede ud fra. Det er vi forpligtede til, og det har vi i AP tænkt os at leve op til. Så vi har ikke så mange yderligere kommentarer ud over, at de godt 15 mio. kr. er en del af fratrædelsesaftalen," siger Niels Dengsø Jensen, formand for AP Pension, til Finanswatch.

Søren Dal Thomsen tjente 5 mio. kr. i 2015, men har altså inklusiv sin fratrædelsesgodtgørelse indkasseret 21 mio. kr. i 2016.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display