Wall Street-bonusser steg for første gang i tre år
Foto: Drew Angerer/Scanpix
Finans Af
Bonusser til medarbejdere i det amerikanske finanscentrum på Wall Street i New York steg i 2016 for første gang i tre år. Puljen endte i alt på 23,9 mia. dollar, hvilket er en stigning på 2 pct.

Det skriver Financial Times.

Særligt aktieopturen i kølvandet på det amerikanske præsidentvalg var med til at sende bonusserne op. Den gennemsnitlige bonus pr. medarbejder blev på godt 138.210 dollar (967.277 kr.), hvilket er lidt højere end i 2015, men dog stadig et stykke fra rekorden på 191.360 dollar i 2006.

Trods aktieopturen er stemningen på Wall Street en smule blandet i øjeblikket, lyder det fra Oliver Cook, der er direktør i rekrutteringsselskabet Selby Jennings.

Han ser finanshusene være optimistiske omkring vækstudsigter, lavere skatter og mindre regulering - men de holder stadig igen med nye ansættelser, indtil de ser, hvad der rent faktisk bliver gennemført.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display