Simcorp skal styre udbetalinger til pensionister i Alabama
Klaus Holse, Simcorp-topchef.
Foto: Magnus Møller
Finans Af
Det danske softwareselskab Simcorp er blevet valgt af Retirement Systems of Alabama (RSA) til at skulle levere selskabets Simcorp Dimensions, der er en specialiseret it-løsning, der skal være platform for pensionsudbetalingerne.

David Adams, der er fungerende finansdirektør hos RSA, siger i en pressemeddelelse, at pensionsselskabets mål er at kunne give den bedste investeringer af en høj standard til selskabets kunder.

"Vi oplever, at de løsninger, som Simcorp kommer med, er ideelle til at omdanne vores forretning og vores operationer på den bedt mulige måde," siger han.

Hos Simcorp ser man frem til samarbejdet. Her ser man RSA som et vigtigt kunde i processen med at få flere kunder i USA.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display