Forbrugerrådet og DF i kritik af Nykredits gebyrhop efter Basel-udskydelse
Foto: Torben Christensen/Scanpix
Finans Af
Med udskydelsen af de kommende anbefalinger til ny global bankregulering fra Basel-komiteen, er Nykredits begrundelse for at skrue bidragssatserne i vejret, sparket til hjørne.

Det mener Forbrugerrådet Tænk og Jørnn Dohrmann, EU-parlamentariker fra Dansk Folkeparti, skriver Berlingske Business.

"De bebudede kapitalkrav til banksektoren fra den magtfulde Basel-komité lader vente på sig, efter anbefalingerne i denne uge blev udskudt på ubestemt tid. Endnu en gang må det efterlade tusindvis af danskere med realkreditlån undrende tilbage," skriver Jørn Dohmann i et debatindlæg i Berlingske Business.

Forbrugerrådets seniorøkonom Morten Bruun Pedersen mener, at Nykredit er for tidligt ude med prisstigningerne. Dan Sørensen, direktør for kapital i Nykredit, siger til Berlingske Business, at bidragsforhøjelsen først og fremmest var begrundet i allerede kendte og vedtagne kapitalkrav. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display