MobilePay slår rekord - 2 mia. kr. i overførsler i september
Det går godt for Danske Banks betalingstjeneste MobilePay, der slog rekord i september.
Foto: Scanpix
Finans Af
Med over 2 mia. kr. i overførsler alene i september har MobilePay slået rekord over hele linjen. 

Både rekorden for månedlige transaktioner og volumen samt dagsrekorden og månedsrekorden for omsætning i butikkerne blev slået.

Antallet af månedlige transaktioner steg til næsten 9 mio. Og på lønningsdagen den 30. september var der 437.000 overførsler svarende til 154 mio. kr. 

Samtidig fortsætter flere danskere med at bruge MobilePay. Antallet af aktive brugere har ifølge Danske Bank nu passeret 2,3 mio., hvilket betyder, at MobilePay er i brug på to ud af tre smartphones i Danmark. 

Hos Danske Bank vurderer chef for MobilePay Mark Wraa-Hansen, at betalingstjenesten over de næste 12 måneder vil nå mindst 120 mio. transaktioner og en omsætning på mindst 25 mia. kr.

"På et år er MobilePays forretningsomgang femdoblet. Det overgår vist de mest ekspansive gazelle-virksomheder. Danskerne kan lide at være sammen om en god løsning, som benyttes af alle og samtidig i hastigt omfang vinder indpas i fysiske butikker, webshops, kommuner og godgørende indsamlinger,"siger Mark Wraa-Hansen.

Vækst på erhvervsfronten

Erhvervsfronten er dog der, hvor MobilePay vokser hurtigst, lyder det fra banken. 

15.000 erhvervsdrivende bruger MobilePay Business og MobilePay til større kæder, og tilgangen vokser med knap 1.000 butikker om måneden. 

På tre måneder er alle MobilePay-erhvervsløsningerne vokset mellem 75 og 144 pct., ifølge Danske Bank.

MobilePay har nye initiativer på vej i de kommende måneder.

"MobilePay er uden sammenligning den hurtigste og nemmeste måde at betale med mobilen i danske butikskæder. MobilePay Kvittering og MobilePay Bonus vil fremover gøre det endnu nemmere at være forbruger og erhvervsdrivende i Danmark. Vi vil også lancere andre nye initiativer over de næste måneder. Og vi regner med fortsat kraftig vækst for MobilePay resten af 2015," siger Mark Wraa-Hansen.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Børsen anbefalerCxense Display